Of we vinden een succesvolle weg, of we maken er één

Cursus2

 

Voor jou als ondernemer

Voel je je als ondernemer een duizendpoot die van alle markten thuis moet zijn? 
Commercie, personeel, financiën, communicatie, product- of dienstontwikkeling……….

Dan is een eigen ondernemerscoach hierin een prettige en waardevolle aanvulling. Een gesprekspartner bij wie het ondernemen ook in het bloed zit. Die je op het brede spectrum van bedrijfsvoering ondersteunt en begeleidt. Veelal vanuit een 1 op 1 coaching, zodat alle aandacht uitgaat naar jou en jouw onderneming. Met wie je vrij en onbevangen kun spreken, overleggen, afstemmen, sparren. Die met respect voor de ander kritisch is en zegt wat gezegd moet worden, zonder vooroordelen. Of je nu in de opstartfase zit, denkt aan verkoop of wanneer je in een minder financieel rooskleurige fase van je ondernemerschap bent terecht gekomen.

Voor je medewerkers 

Heb je één of meerdere medewerkers die je graag individueel zou willen laten begeleiden, bijvoorbeeld op het gebied van klantgerichtheid? Met andere woorden: hoe vergroten we het klantdenken bij de medewerker, zodat de toegevoegde waarde voor de klant groter wordt en je onderneming daarvan de voordelen ondervindt.  

‘Wanneer je een schip wilt bouwen, breng dan geen mensen bijeen om timmerhout te verzamelen. Maak geen bouwtekening. Geef de timmerlieden geen taken. En leg niet uit wat je precies van plan bent. Leer eerst de mensen verlangen naar de eindeloze zee’

- Citaat uit: De kleine prins van Antoine de Saint-Exupéry

 

Voordelen 1 op 1 coaching:

Honderd procent aandacht voor jou

Een op jouw situatie gerichte aanpak

Vertrouwelijk

Zonder vooroordelen

Directe klankbordfunctie

Een sparringpartner en motivator

Die met respect zegt wat gezegd moet worden