Wat vinden zij, wat denken zij, wat zeggen zij

Hieronder een aantal reviews van ondernemers

Sintelbaan

Lightcube (IT branche) Roald Wegh en Dennis Verleg

Als startende onderneming hebben wij, Roald Wegh en Dennis Verleg, ervaren dat de opstart van ons bedrijf chaotisch kan voelen. In OndernemerscoachMKB (in de persoon van Peter Paul Cornielje) hebben wij een collega-ondernemer/partner gevonden die coaching biedt op zowel bedrijfs- als persoonlijk vlak. Door regelmatig te klankborden over de voortgang van onze onderneming blijven de juiste korte en lange termijn doelstellingen continu in zicht. Voor ons als ondernemers is te allen tijde vrijuit en in vertrouwen kunnen spreken erg belangrijk. Door deze open manier van communiceren komen de juiste dingen naar boven en is de coaching van Peter Paul voor ons een uitstekend hulpmiddel om de volgende stap te zetten in ons ondernemerschap.

Roald Wegh en Dennis Verleg,
Lightcube, Arnhem

Tarwe groei

Robbers Accountants en Belastingadviseurs - Peter Robbers

Met regelmaat klankborden over je onderneming over alle facetten van je bedrijfsvoering raad ik iedere ondernemer van harte aan. Vanzelfsprekend is dat één van onze taken als accountants en belastingadviseurs bij onze eigen cliënten. Ondernemers steeds weer een spiegel voorhouden, want door de hectiek van elke dag kunnen sommige aspecten van het ondernemerschap weleens wat minder aandacht krijgen.
Wij als accountantskantoor vormen hierop geen uitzondering. Het sparren met Peter Paul Cornielje zijn ook voor ons momenten om weer eens even stil te staan bij onze strategische uitgangspunten. Sluit deze nog aan bij ons toekomstbeeld, ons menselijk kapitaal, onze productontwikkeling, onze automatisering en onze marktbenadering. Kortom, een uitstekende aanvulling voor onze organisatie en een prettig contact tussen ondernemers.

Peter Robbers RB, 
Robbers Accountants en Belastingadviseurs, Apeldoorn