Ankers die je houvast bieden

  Tevens gecertificeerd schuldhulpverlening
voor Ondernemers

OndernemersCoach en gecertificeerd schuldhulpverlener,
een ideale combinatie

Ervaar je als ondernemer de nodige stress, nemen de spanningen toe, omdat jouw onderneming in zwaar weer terecht is gekomen? Ontstaan er achterstanden of zijn die er al, bij crediteuren, de bank of de belastingdienst?
Laat het niet voortduren, want ik begrijp als geen ander, wat dat met je doet en ook met je directe omgeving.

Rust creëren om alles op een rij te krijgen, is wat mij betreft een eerste vereiste. Dan lopen spanningen terug en krijg je weer overzicht over je financiële huishouding. Weten waar je aan toe bent, geeft een geruststellend gevoel. We maken vervolgens afspraken met schuldeisers. Alles met de bedoeling je levensvatbare onderneming weer een mooie toekomst te geven.

Vaak zijn er meer mogelijkheden dan je denkt en willen schuldeisers over het algemeen wel meewerken om schulden te herstructureren. Ook in situaties dat zij wellicht een deel van hun openstaande vordering moeten afboeken. Aan een faillissement heeft tenslotte ook niemand iets.

Kortom, mijn inzet betekent: de begeleiding van het hele proces van het inzichtelijk maken van de (financiële) situatie tot aan de onderhandelingen met en betalingen aan schuldeisers. Daarbij houden we oog op de voortgang van je onderneming. We zetten als het ware de schuldenlast apart, los van de lopende bedrijfsactiviteiten. Uit die lopende activiteiten moet tenslotte weer een gezonde onderneming voortkomen.