Ankers die je houvast bieden

  Tevens gecertificeerd schuldhulpverlening
voor Ondernemers

Wat heb ik jou te bieden als OndernemersCoach?

Je bent op het juiste adres als je op zoek bent naar een sparringpartner, een raadgever, luisteraar, klankbord, mentor en een adviseur? Iemand die vanzelfsprekend onbevooroordeeld is, vertrouwen en openheid uitstraalt. Die niet alleen oog heeft voor de zakelijke kant van jouw bedrijf, maar ook de meer persoonlijke kant van het ondernemerschap. Want privé en zaken zijn tenslotte nauw met elkaar verbonden. Ze beïnvloeden elkaar elke dag weer. Daar moet je als OndernemersCoach oog voor hebben.

Nieuwe uitdagingen komen op je pad en die wil je tegen het licht houden. Je denkbeelden, je plan spiegelen, de voors en tegens afwegen om tot verantwoorde beslissingen te komen. Een goede OndernemersCoach herkent hierbij de vraag achter de vraag, omdat hij zich heeft verdiept in jou als persoon. Dat maakt hem – lees mij – meer waardevol voor jou en voor je onderneming.

Gaat het om visie of strategie, of om dagelijkse beslissingen op commercieel, financieel, fiscaal, juridisch of personeelsgebied? Dan ben ik als OndernemersCoach iemand die luistert naar je ideeën, je beweegredenen, je argumentaties. Een coach die vervolgens positief kritische vragen stelt om je gedachten te scherpen. Alles met als doel dat je als ondernemer weloverwogen besluiten kunt nemen.

Ben je een startende ondernemer, heb je een onderneming in een doorgroeifase, overweeg je een samenwerkings- of overname traject aan te gaan, of wil je jouw onderneming verkopen. Ik sta je bij in alle fasen van je ondernemerschap.  

.